La Paradeta….repte aconseguit!

L’equip 059 Walk of life, amb el que participem a la BML, ens havíem proposat el repte solidari d’aconseguir 100€ (modest però realista a les nostres possibilitats!) per la Fundació Sant Joan de Déu.  Així que ens vàrem posar en marxa i muntàrem una paradeta solidària amb carolinades i fofuxades com aquests dies us hem estat explicant.  Hem passat un cap de setmana molt emocionant, no només per la recaptació econòmica sinó més per veure les cares i l’interés de la gent tant pel projecte solidari com per la nostra afició artesana.

Ahir al finalitzar el dia, recompte: 105.20€!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moltes gràcies a tots els que vàreu participar, a tots aquells que us vàreu interessar, gràcies per mostrar el vostre altruisme i solidàritat i més en aquests temps que corren on tot això són valors afegits i molt importants!

Estem molt i molt satisfetes amb el resultat, emocionades, contentes, agraïdes,…ens doneu forces per continuar treballant amb més entusiasme encara si és pot i ens animeu per fer els 10km el proper 02/03 amb un somriure d’orella a orella que durarà tot el camí, us ho ben asseguro! GRÀCIES

El equipo 059 Walk of life, con el que participamos en a la BML, nos habíamos propuesto el reto solidario de conseguir 100€ (modesto pero realista a nuestras posibilidades) para la Fundació Sant Joan de Déu.  Así que nos pusimos manos a la obra y montamos una paradeta solidaria con carolinades y fofuchadas como estos días os hemos estado contando.  Hemos pasado un fin de semana muy emocionante, no solo per la recaptación económica sinó más por ver las caras y el interés de la gente tanto por el proyecto solidario como por nuestra afición artesana.

Ayer al finalitzar el día, recuento: 105.20€!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muchas gracias a todos los que participasteis, a todos los que os interesasteis, gracias por mostrar vuestro altruismo y solidaridad y más en con estos tiempos que corren dónde todo esto son valores añadidos y muy importantes!

Estamos muy y muy satisfechas con el resultado, emocionadas, contentas, agradecidas,…nos dáis fuerzas para continuar trabajando con más entusiasmo si cabe y nos animáis para hacer los 10km el próximo 02/03 con una sonrisa de oreja a oreja que durará todo el camino, os lo bien aseguro! GRACIAS

DSCN8219 DSCN8220 DSCN8221 DSCN8222 DSCN8224 DSCN8227 DSCN8231 DSCN8233 DSCN8234 DSCN8235 DSCN8236

Imatge

Anuncis

2 thoughts on “La Paradeta….repte aconseguit!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s