Upon once a time… SANT JORDI!

Aquest 2014 ha començat de forma diferent o potser nosaltres l’encarem de diferent manera, i és que ens està brindant una oportunitat rere una altra per poder créixer. I les oportunitats aquestes arriben de la forma més casual i sutil en el nostre dia a dia: en forma de mail, de lectura del diari…així va arribar la BML i així ha arribat la que ara se’ns presenta.

Us en farem 5 cèntims: Danone i 8tv recullen llibres i contes nous i usats en bon estat per nens de 0 a 16 anys, per que el dia del nostre estimat Sant Jordi cap criatura es quedi sense llibre. I com deixar escapar una idea com aquesta? Com deixar-la passar sense més? Doncs ja hi som! Paradeta solidària al canto i a veure per quants llibres aconseguim gràcies a les nostres creacions!

Avui ja la tenim muntada! Us anirem explicant com evoluciona la cosa…de moment per comprar uns quants llibres ja en tenim!!!

Este 2014 ha empezado de forma diferente o quizás nosotros lo encaramos de diferente manera, y es que nos está brindando una oportunidad tras otra para poder crecer. Y estas oportunidades llegan de la forma más casual y sutil en nuestro día a día: en forma de mail, leyendo el periódico,… así llegó la BML y así ha llegado la que ahora se nos presenta.

Os contamos un poquito: Danone y 8tv recogen libros y cuentos nuevos y usados en buen estado para niñ@s de 0 a 16 años, para que el día de nuestro querido Sant Jordi ninguna criatura se quede sin libro. Y cómo dejar escapar una idea como esta? Cómo dejarla pasar sin más? Pues adelante! Paradeta solidaria al canto y a ver cuántos libros conseguimos gracias a nuestras creaciones!

Hoy ya la tenemos montada! Os iremos explicando como evoluciona la cosa… de momento para comprar unos cuantos libros ya tenemos!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s